Årets varmaste dag?

Högtryck på vädret och lågtryck på mig... Jag brukar drabbas av lite höstdepression när kvällarna börjar bli mörka, så även i år och dessutom mycket oro för ekonomin och att allt är så trögt... Känns galet med höstdepp när det är högsommar men så brukar det vara, brukar bli bättre av att börja fixa inför hösten och vintern så jag går göra lite sånt framöver.
 
I morse var jag inte uppe jättetidigt men tillräckligt för att hinna lite innan värsta värmen. Red först ut Miroque en sväng i skogen, red Wille nere vid betet, travade lite på infarten och skrittade ut lite på grusvägen. Har hänt massor med honom sista dagarna och det märks flr hjärnan börjar bli trött. Databoxen börjar bli full och all information måste bearbetas! 
 
Sen red jag ut Clarinett och hade Lilla Grå som handhäst, Grå tyckte nog vi var galna dom skulle rida i värmen och tyckte att det var lagom att gå i Clarinetts svans och lufsa. Hon behöver dock jobba på konditionen hon med! Sen tog jag Bea i töm, och stängslade lite på nya betet men fick ge upp få det var för varmt.
 
I stället en dusch och så åkte jag och Nisse och åt thaimat. Vidare till några vänner för att titta på huset de rivit, och för blev vi några timmar på deras svala veranda. När vi kom hem var klockan 19 och vi hade huvudvärk båda två så vi kan oss lite. Min plan var att sova en halvtimme men det tog 3,5 timme innan jag kom till liv igen! Då fortfarande med huvudvärk men även ont i ögonen, som dessutom svullnat igen, och snorig! Vet inte om jag håller på att bli sjuk eller är allergisk mot något?
 
Jag har i alla fall kört kvällsrundan hos mina hästar och stängslade lite till då tempen är lite bättre nu, fortfarande lite kvar men inte så mycket utan räknar med att flytta din dit i helgen. Ska bli varmt i morgon med så lika bra att försöka sova så jag kanske orkar upp i morgon.
 
 
 
 Lilla Grå svampades efter turen, sen rullade hon sig och som ni ser så dammade hon rejält!
 
Bilder från Beas tömjobb:
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0