Trettondagsafton!

Gårdagens regnväder har gjort delar av gården till isbana, ridbanan ser ännu inte katastrofal ut men jag låter den vara tills det frusit på så i dag har hästarna fått jobba i snön! Har använt mig av somarhagarna som ridbana i dag pch på köpet blev det styrketräning i snön!
 
Först ut var Chokladen som fick jobba i töm med mycket övergångar, sen red jag Clarinett. Hon fick värma upp på den upptrampade slingan och sen gå lite dressyr. Lilla Grå fick jobba bort överskottsenergin i töm, men i morgonärjag sugen att rida igen! Får se hur det känns då. Szum red jag dressyr på, han tyckte nog att det var jobbigt i snön för han hittade massor av saker att vara rädd för och anledningar att studsa omkring! Avslutade med longera Beroza med sadel ute i snön. Andra longeringen och det ute i en stor hage utan inramning, och vi kunde jobba med övergångar trav-skritt-trav, det är inte illa!
 
Sen gjorde jag potatisgratäng och oxfile till middag, låter väldigt lyxigt men det mesta var utgångna varor från jobbet, var nog bara salladen som vi köpt! Är ju klimatsmart men mest ekonomiskt, gott var det i alla fall. Efter att mina hästar var nattade så gjorde jag även en äppelpaj, av hästäpplena..  Går ingen nöd på oss!
 
Chokladen i dag!
 
Och Szums långhals:
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0