Trettondagen!

Har haft lite söndagsångest i dag, jag har ju jobbat mest hela tiden men nu blir det ju vardag på riktigt och dags att ta tag i allt som ska göras. Allt det där jag har skjutit på till efter jul...
 
I dag har i alla fall jag och hästarna jobbat på. Red först Chokladen i snön i en av sommarhagarna, trav i snön är bra balansträning för henne och en galopp blev det också! Red sedan Lilla Grå på banan. Som jag misstänkte var hon lite spänd, inbunden och stod emot, började därför med att jobba henne i skritt med att hon skulle gå undan för högerskänkeln, som hon står emot när hon blir spänd, forma sig och skritta fram. Det var en bra plan för sen kunde jag trava utan större problem.
 
Clarinett fick skritta i skogen, med snö blir den redan jobbiga rundan ännu värre, och sen trava och galoppera lite på en skogsbilväg. Avslutade med att jobba Szum i töm ute i snön där jag red igår, och nog var det lute jobbigt i dag med!
 
Sen gjorde jag pizza med julskinka innan i väg på lektioner och till sist nattning i två stall. Nu ladda för allvaret i morgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0