Tandläkar-dag!

Blev ingen bra dag i dag... Den började med -23 grader och snöfall!! Och slutar med -22 grader och fortfarande snöfall! Kvällens lektioner ställde jag in redan på förmiddagen...
 
Jag bytte några täcken och longerade Lemonaden ute i snön, bra idé då hon fick jobba och enkelt för mig i kylan. Sen lite fika och ombyte för att åka till tandläkaren!
 
Ni som följer bloggen vet att jag har tandläkarskräck och inte ens gick dit på typ 15 år... Värst är att borra, och det skulle göras i dag. Tre gånger fick hon bedöva innan det gick att borra, det var tydligen en svårbedövad tand...  Ren tur att jag överlevde, i alla fall kändes det så! Sen köpte jag kraftfoder, där lyckades jag givetvis välta vagnen och tappa säckar så en gick sönder. Men hur har dom tänkt att man ska kunna köra ut en fullastad vagn i snön??
 
Hemma igen så gjorde jag revben och rotsaker i ugnen! Tyvärr blev jag dålig sen, säkert en massa spänningar i kombination med bedövningen (hade huvudvärk redan i morse), men tog mig till stallet efter en stund. Där longerade jag galopprogrammet med Clarinett, som lyckades sparka sönder ett benskydd och få ett broddtramp!!
 
Skulle sen bokföra men datorn ville inte samarbeta så jag kunde inte öppna programmet! I stället betalade jag några elräkningar och tröstade mig med en semla... Jag blir helt slut av tandläkaren, är helt knäckt i kväll fast jag inte gjort något i dag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0