Stiltje!

Det har varit stiltje på bloggen, inte alls min mening egentligen men det har varit lite stiltje överhuvudtaget+
 
I måndags morse så fick Beroza jogga lite på lina. Hon bar rejält stel efter att ha fått en spark på söndagskvällen, men efter några varv på lina såg hon betydligt bättre ut. Efter jobbet vsr det nästan stormvindar igen, jag gick en liten promenad med Beroza som rörde sig mycket bättre än på morgonen och sen bytte och Lunda täcken på några hästar, och den nattade dom. 
 
Igår blev det i alla fall lite hästjobb. Chokladen och Lilla Grå fick jobba lite i töm,  Clarinett gick gå ett lättare dressyrpass och så red jag äntligen på Lemonaden igen! Longerade lite först, testade ett annat bett också, sen satt upp och styrde lite och någea igångsättningar i trav. Är taggad nu att komma igång ordentligt med henne! Avslutade med att gå med Betoza den upptrampade slingan,  tänkte att det var bra hon hade gått den en gång eftersom vi förhoppningsvis ska rida där om typ en månad och när jag ändå skulle gå en sväng så blev det lämpligt. 
 
Sen gjorde jag nachos till middag, jag jade nämligen drömt om det på natten... Resten av kvällen lagade jag täcken,  det blev såklart kallt så kag och Lunda bytte ytterligare några täcken på kvällen. 
 
Och så vägrade min telefon att ta laddning igår kväll, fick inte liv i den förrän på förmiddagen i dag så det blev inget bloggat. 20 grader kallt i morse och jag var inge pigg, hade nog lite feber. Men kom igång och har jobbat Szum i töm,  och så fick Beroza testa tömmar för första gången! Det gick verkligen superbra! Tycker att det bara går enklare och enklare att introducera tömkörning för unghästarna nu, undrar om hästarna är mer förberedda nu eller om jag blir bättre och mer rutinerad?
 
Det ska bli mildare och snö i eftermiddag, hoppas på att orka rida lite i kväll men får se hur det känns!
 
Några bilder från Lemonaden igår:
Fin utsikt över ponnymanen!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0