Fattigaste veckan!

Den här veckan räknassom årets fattigaste, vilket har märkts på Ica men igår kom barnbidrag och pension s då var det fullt ös igen. Vi var dessutom en kort så det blev mycket kassatid och jag som varit hängig i veckan var helt slut sen! Själv tycker jag att jag alltid är lika fattig...
 
Beroza fick på kvällen jogga lite i luna, hon låg och vila när jag kom och såg lite stel ut när hon klev upp så jag ville röra lite på henne, hon hade nog legat på benet där hon har lårkakan, men efter ett par varv såg hon ut som vanligt! Sen fick Lemonaden jobba i töm och hon var jättefin!
 
I dag började jag med att tömköra Beroza. Andra gången och jag hade fortfarande tömmen direkt i bettet på innersidan men annars var det som att tömköra en vuxen häst. Hon fattar det jättebra och jag vet inte om det gått så här lätt med någon annan häst,  kanske Ruslan som ju också är från samma uppfödare. Riktigt roligt att tömköra henne i dag, precis så här ska det vara! 
 
Sen hjälpte Paula mig att ta några bilder på Dajmen,  hon är ju  till salu och även om jag inte har annons ute så svarar jag ibland på köpesannonser och då behövs lite nya bilder. När det var dags att rida så hade det såklart börjat blåsa. Red Clarinett på den upptrampade  slingan, hon var egentligen lugn och fin men rätt som det var i galoppen så vsr jag uppe i luften och hade inget framför sadeln! Som tur var satt jag kvar! En gång till for hon i väg sen. Szum testade också min balans, han var väldigt taggad och kunde inte hålla sig på mattan riktigt. Blev inte så mycket dressyrjobb på honom utan mest bara försöka få honom att slappna av.
 
Sen gjorde jag potatisgratäng och älgbiff till middag, vi fick lute kaffesällsdp och efter hästarna var nattae så blev det även glass. Nu ladda inför i morgon som mest knns som det kommer bli en jobbig dag.
 
Några av bilderna på Dajmen:
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0