Åmyrriset!

Jag hade inte räknat med annat än att det skulle bli en lång, kall och jobbig dag i går. Men det blev värre än jag trodde...
 
Började med att en av väggarna i en av lösdrifterna hade fått lite för mycket massage av några hästhovar, trasig alltså...  Sen jobbade jag Chokladen lite i töm nere vid vägen innan jag åkte ner på Hammarn för att hämta en släpvagn som jag hyrt. Men någon släpvagn fanns inte på plats.... En halvtimme senare dök den upp och jag kunde börja åka ut i skogen där vi skulle hämta hö, Nisse åkte från andra hållet med sin transport. 
 
På vägen fick jag ett mess att traktorn inte ville starta, men att de skulle prova igen om ett tag. Vi hade bestämt mitt på dagen och jag var där till ett och då hade Nisse varit där i nädtan en timme redan. Men klockan var 15.45 när traktorn äntligen rullade in på vägen! Vi var då rejält less, hungriga och frusna! Gården som vi skulle hämta hö på låg verkligen mitt ute i ingenstans så det var inte bara att åka och fika. Men jag blev tokkär i gården som låg helt fantastiskt och hade enorma förutsättningar för att bli en utmärkt hästanläggning! Den visade sig vara till salu, för nätta priset av 3,2 miljoner så är det någon som vill sponsra mig så är det bara att höra av er!
 
Resan hem var spännande! Rejält lass på släpvagnen, jag körde skogsvägar som jag inte kände till så ingen aning var jag behövde gasa för uppförsbackar eller hålla igen. Dessutom visste jag bara att jag skulle svänga vid en stolpe... Men hem kom vi! Dock var klockan 22 innan vi lastat av, lämnat igen släpvagnen och matat hästar. Vi var rätt hungriga, även om det blev en snabb macka innan vi lämnade igen släpvagnen, och värmde två fryspizzor innan vi däckade i sängen. 
 
Såklart är det kallt också! I morse -22 grader och närmaste dagarna ser inte bättre ut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0