Snö fulla stövlarna!

Igår natt så blåste det rejält! Fortfarande på förmiddagen blåste det isvindar, dessutom började jag dagen med stövlarna fulla av snö! En av foderbaljorna hade blåst i väg, det såg inte ut att vara så mycket snö så jag stegade ut efter den, jag hade stövlarna över ridbyxorna och de glappar då rejält i skaftet. Men det var snö upp till låren och jag hade stövlarnafulla av snö efter dessa få meter! Trots att jag direkt gick in och bytte om värkte fötterna! Blev att läggga upp fötteena på elementet innan torra strumpor och andra skor! 
 
Jag red dressyr med Clarinett och Szum, Clarinett fick jobba med snabba övergångar mellan trav och galopp,  medan Szum fick jobba med att trava genom kroppen. Sen skickade Nisse och undrade om jag skulle följa med och köpa bult, med tanke på de kalla vindarna så kändes det bra med ett brejk. 
 
Vi åkte till Långsele och köpte bult, åt pizza och besökte deras Icaaffär, man måste ju spana lite på andra affärer... Hemma igen så drack jag en kopp kaffe innan stallet igen. Nu red jag Minna åt Paula, hon ville se henne riden och hon gick riktigt bra. Hon skulle verkligen kunna bli en dressyrhäst som kan hävda sig på tävling, trots sin ras! Avslutade med att tömköra Lemonaden, och sen hölö jag Nisse sällskap i stallet när han mockade och nattade!
 
Tyvärr håller jag på att bli sjuk, har visserligen känts så några veckor men nu har jag ont i halsen och blåsor i munnen. Typiskt när jag verkligen skulle behöva rida massor i dag eftersom det blivit dåligt de sista dagarna. Dessutom kallt ute och ingen sol... Inte jättepeppad i dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0