Härlig helg!

Igår hade jag en ledig lördag,  så skönt!
 
Först i fredags så var det ju som vanligt bra fart på jobbet,  Icabilen hade dessutom fastnat i en snödriva på vägen och var sen. Efter jobbet så red jag först Szum. Paula red Minna samtidigt, och hennes familj var där och tog all Szums uppmärksamhet i början. När han väl började fokusera så var han lite stum efter onsdagens snöpulsning innan det släppte och kändes bra. Sen tömkörde jag även Dajmen, nu var det ett tag sedan sist och jag hade innertömmen direkt i bettet, men det gick rätt bra. 
 
Igår tog jag det ganska lugnt. Började med att rida Chokladen, hon fick trampa upp lite spår runt träden ovanför ridbanan och uppe i skogen. Sedan red jag Lilla Grå på banan och Beroza runt träden bredvid banan,  där Chokladen var och trampade upp. Så långt var det ganska vindstilla men såklart började det blåsa när jag och Paula red i väg med Clarinett och Minna. Vi skrittade ut en sväng och på hemvägen stannade vi vid ett vindskydd där Paulas familj eldade och bjöd på grillade mackor och kaffe. Väldigt mysigt, trots blåsten,  och hade Clarinett fått välja så hade hon också varit inne i vindskyddet och druckit kaffe...
 
När det var klart i stallet så gjorde jag och Nisse middag, potatisgratäng och både fläskytterfile och älgfransyska till det. Jag gjorde även en kladdkaka till efterrätt. Såg mellon, i alla fall det mesta, innan det var dags för nattning av hästar!
 
Paula fotade mig och Beroza
 
Styrning runt träd i skogskanten!
 
Clarinett på fikapaus!
 
Minna med familj fikar!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0