Halvsjuk!

Har varit halvsjuk i dag, inte riktigt dålig men inte heller pigg. Ont i halsen, ont i munnen, frusen, kallsvettig och framför allt seg och långsam!!
 
Jag tog Chokladen och Lilla Grå i töm, och red sedan Beroza på den upptrampade slingan. I dag travade vi en del också. De här tre hästarna tog mig halva dagen eftersom allt gick så långsamt och segt! Sen middag och så la jag mig och vila ett par timmar innan kvällspasset i stallet. 
 
Då hjälpte Linda mig med Dajmen, i dag gick vi visserligen bara några steg åt gången men i stället många gånger, och hon verkar okej med det nu. Men vi skyndar långsamt med henne efter bakslaget förra veckan. Sen red jag Lemonaden och Linda Bea på banan. Vi gjorde ett experiment med Lindas dressyrsadel, hon hamnar inte riktigt rätt i den och får svårt med balansen och sitsen. Vi funderade mycket över det efter träningen i tisdags och vi misstänker att midjan på sadeln är för smal för Linda, sadeln ligger bra på Bea. Så i kväll satte vi paddar under lillkåpan på sadeln för att få den att efterlikna bredare midja, och det blev betydligt bättre! Inte bra men betydligt bättre! 
 
Nu hoppas jag på att vara pigg i morgon för då ska jag ju jobba!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0