Onsdag!

Som ni kunde läsa i förra inlägget så var planen 6 hästar i dag, nu blev det 5 jobbade hästar och det är väl helt okej även om det bara var 2 om reds och de andra gick lättare jobb. Den här tiden på året får man helt enkelt vara nöjd med det som blir!
 
Jag började med att longera Lemonaden, hon har haft vila i 7 veckor så dags att komma igång igen. Det var egentligen inte meningen att det skulle bli så lång vila men det blev så när det bara var is och tråkigt underlag. Sen red jag Chokladen, skrittade runt träd och i skogen, och avslutade med lite travjobb på banan. Hon fick sen flytta in hos Wasabi och Dajmen, tror att det blir bra. Red Clarinett, som jag misstänkte så var hon överladdad och jag satt löst redan när jag skrittade fram... Blev ett lugnt pass och hon höll sig på marken sen.
 
Eliskja fick förbereda sig för uppsittning, i dag hängde jag på henne när hon stod vid pallen. Nästa gång hoppas jag att jag har hjälp och kan hänga på henne i skritt, målet är att sitta på henne innan nyår! Även Dajmen fick göra uppsittningsträning och i dag gick det mycket bättre än sista dagarna.
 
Sen middag och i väg på lektioner. Nu väntar Ica-jobb fram till jul, bara att ladda!
 
Lemonaden i lina i dag!
 
Chokladen efter dagens ridning!
 
Syskonkärlek! Dajmen, Chokladen och Wasabi där bakom
 
Min fina Wasabi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0