Nu kommer snön!

Nu toksnöar det! Väldigt efterlängtat och jag hoppas att den stannar nu!
 
I morse åkte jag återigen till Östersund, denna gång med Chokladen som sällskap! Eller egentligen var vi en bit utanför Östersund där Sara hade träningar i ett fint och oroligt varmt ridhus. Blev lite orolig när jag kom fram och det var odandat där vi skulle lasta av!! Chokladen är ju oskodd och jag kunde omöjligen lasta av henne där, men som tur var fick jag i stället parkera bredvid ridhuset för det var sandat och delvis bart. Det var verkligen halt överallt men sandat på de flesta ställen, men de var nog inte vana vid oskodda hästar.... Själva träningen gick jättebra,hon gnäggande lite och var såklart lite spänd men med tanke på hur lite hon varit i väg och hur längesen det var sist så var det bra. Nu fick jag lite mer pepp att träna vidare med henne!
 
En intressant grej var att det är rejäla speglar hela kortsidan, vilket var jättebra för när Sara sa att jag var mitt över Chokladen i höger varv så kändes det som jag höll på tippa av på yttersidan, men jag såg ju i spegeln att ja inte alls höll på göra det utan var mitt över! Sara sa att jag skulle ha känslan att jag hade inner knäveck mitt i sadeln och precis så kändes det, men jag såg ju i spegeln att det inte var så! Det är ju för detta det är så viktigt att få hjälp med sitsen och inte bara harva på själv!
 
Vi åkte hem den efter lite övertalning att gå in i släpet, och när jag kom hem hade jag en väldigt trött och väldigt kissnödig häst! Sen hade Nisse gjort gulaschsoppa så det blev lite väl mycket ätit till middag, och Linda kom också och åt så klockan var 19 innan vi kom till stallet igen. Då verkligen toksnöade det men vi skrittade ut med Bea och Clarinett, eftersom Bea ska skrittas några dagar nu efter hältan och då fick Clarinett följa med.
 
När vi var tillbaka så tog jag upp Eliskja på banan. Först lite repetition på det vi gjort tidigare i veckan, och sen longerade jag henne! Utan problem fixade hon trav i båda varven på ett bra sätt! Sen nattning av hästar och nu torkning av kläder! Ica-dag i morgon så bäst att sova snart!
 
Chokladen i morse innan avfärd! Tyvärr inga bilder på träningen eftersom jag hade fullt upp ändå, men det är lite synd för jag tycker att det ridhuset är så fint och mysigt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0