Födelsedag!

Ja ha då har man fyllt 40, inte riktigt fått någon 40 års-kris än men det kommer säkert! Jag tycker egentligen inte att jag gjort något de sista åren men inser att när jag fyllde 30 för tio år sedan så hade jag inte boxarna, ingen ridbana, inga lösdriftshus, inte huset vid banan och jag hade inte fått några egna föl, visat på treårs test eller visat hingst, och hästarna jag ridit in var ganska lätträknade! Så lite har hänt i alla fall, blir spännande att se hur mycket som händer på tio år till. För några år sedan sa jag att jag skulle ha min fyrtio års fest i mitt ridhus, nu har jag ju inget ridhus och inte blev det så mycket fest heller. Men det kanske får bli femtioårs festen i stället?
 
Började i alla fall dagen med smörgåstårta till frukost! Sen fortsatte jag i stallet, red Chokladen som haft två lediga dagar sedan träningen och hon var superfin! Dajmen fick gå i töm och Eliskja longerade jag och denna gång med stigbyglarna nere! 
 
Sen på Hammarn för att hämta tårta och köpa lite foder, och sen en snabbmiddag och städning! Hann även skriva julkort innan det blev en massa tårta och kaffe. Inte så många gäster, kan nog komma några fler på lördag, men fått presentkort på både massage och annat, och Nisse har bokat en hotellvistelse senare i vinter. 
 
Nu är det väl bara att ta tag i verkligheten, så det faktiskt blir något mer gjort att se tillbaka på om tio år... Har en hel del att jobba på dom jag nog trodde att jag skulle ha uppnått vid det här laget, är väl bara att sikta framåt mot det. 
 
Dajmen tömkörs med ganska ointresserad publik...
 
KJ och Holger förser sig själva med mat!
 
Och sen är de ett givet inslag på fikabordet såklart!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0