Effektiv kväll!

Vissa kvällar hinner man hur mycket som helst, och andra inget alls. Men i kväll är jag verkligen imponerad över hur mycket jag hann med!
 
Jobbade till 17, på lunchen i dag började jag känna av julhetsen och det lär bara bli värre framöver nu. Efter jobbet så var jag snabb till stallet och fick hjälp av Linda att hänga på Eliskja. Första gången spratt hon i väg lite, lätt att tro att hon reagerade på att jag hängde men det var nog mer att hon och Linda inte var riktigt överens om hur bromsen fungerade. Sen var det inga problem, och jag kanske råkade lägga över benet också... Inte så pass att jag satt på henne, men nog ska jag lyckas med det innan nyår och kanske till och med till jul! 
 
Sen fick Clarinett jobba i töm innan jag nattade hästarna och åkte till Nisses stall. Där fortsatte jag och Paula inridningen av de två ardennrar vi börjat med, Meja och Sabina. I dag red jag båda två utan lina, Sabina bara några meter i stallgången och Meja utanför stallet och kunde både styra, stanna och starta. Nu är Meja ganska mycket körd men det är bara tredje gången jag sitter på henne och andra gången på Sabina. Nog är det skillnad på olika hästar, tänk de tre jag tagit i kväll mot Dajmen som jag tycks få hålla på med i all framtid... Henne har jag bestämt att hon ska få ett par veckor ledigt över jul, sen hoppas jag att det kommit mycket snö för jag har en plan! 
 
Nu sova för jag är rätt slut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0