Blötsnö!

Ytterligare en helg har passerat, i full fart!
 
Igår var det snabba bud efter jobbet, jag hade dammsugit och torkat golvet i köket, ätit, tömkört Eliskja, nattat hästarna och duschat på två timmar! Sen fick jag besök och vi drack vin och åt ost och kex. Hade köpt en ostbricka på Ica och den var verkligen rejäl! 
 
Halv två i natt åkte gästerna så det var lite segt i morse, men jag red ändå lite på Grå. Vi red runt träd i skogskanten i både skritt och trav, lite lagom för att komma igång. Efter jobbet så fick mina hästar vara, regn var inte så motiverande, i stället kom Paula och hjälpte mig med Nisses ardennrar. Så först hängde och satt jag på Sabina, och även skrittade lite i stallgången. Och sedan red jag lite på Meja, som jag ju satt på första gången förra veckan, runt en släde och spånbal utanför stallet när Paula ledde. Henne rider jag nog lös nästa gång. Sen skrev jag fakturor innan nattning av hästar. Dajmen och Wasabi har fått börja bo ute igen, lite av vitsen med att de bodde inne en period var att få till uppbindningsträning med Wasabi, och det har vi ju tränat på. Nu blir det mer jobb innan jul och då är det skönt att ha dom på lösdrift. 
 
Nu är det bara typ en vecka kvar till jul, jag är ledig två dagar innan julafton, alltså ledig från Ica för jag har ju lektioner de dagarna i stället, så lite panik och stress känner jag nog...
 
Grå på vår morgontur i dag. Blöt häst och trött ryttare!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0