Äntligen helg!

Äntligen helg! Och sista lediga helgen innan jul!
 
Igår hade jag en lång dag, klev ut genom dörren strax före 7.00  på morgonen och klev in igen strax före 22 på kvällen... Då hade jag givetvis tagit hand om mina hästar, men även jobbat en heldag på Ica och sen åkt direkt på lektioner.
 
Lite kortare dag i dag men rörigt på jobbet, med bland annat varor som tippat ut i hela mjölkkylen. Efter jobbet så blev det lite pyssel i stallet. Först longerade Linda Bea, och Nisse var där och tittade. Bea var halt i onsdags, men mycket bättre nu så det är nog inget allvarligt. Sen fick Eliskja gå ner till boxarna, bli uppbunden, borstad och sen lite jobb utanför boxarna. Hon var väldigt okoncentrerad i kväll, och bara att lämna flocken för att gå ner till boxarna är ett jobb i sig just nu, så vi jobbar försiktigt framåt. 
 
Sedan red jag Chokladen, som var rejält pigg i dag med och redan första varvet i skritt gjorde hon ett rejält skutt pga en skugga på ridbanan... Hon var i alla fall fin på slutet! Nu hoppas jag att hon ska vara lite mer nedtaggad på träningen på söndag. Sen hemma så hade Nisse, med lite hjälp, bytt uttag då vi nu kunnat ansluta vår nya spis! Eller ny är den ju inte, utan är något som vi fått skänkt men det är en spis med häll så den känns väldigt ny och modern... 
 
Den här bilden tog min kollega i mjölkkylen i dag! Som om vi inte hade nog på en fredag ändå?
 
Ikväll tvångsbadade jag Holger som kletat in olja i pälsen. Han var inte så nöjd och kommer nog aldrig att förlåta mig! Renare blev han i alla fall, dock inte utan en viss blodförlust hos mig..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0