Sommarkänsla igen!

Sista veckan har det börjat kännas lite dom höst men igår var det sommarkänsla igen! 
 
Jag och Linda skulle rida på förmiddagen igår men Linda försov sig och jag fick först ringa och väcka henne! Nu är hon ju snabb så vi hann ändå rida ut en sväng med Miroque och Bea innan hon skulle jäkta i vidare. Jag red ut Clarinett med galoppjobb i backarna, och sen red jag Lemonaden vid betet. Återigen har det hunnit gå en vecka, eller två, sen jag red sist men det kändes bra. Vi jobbade lite i skritt med att flytta och börja böja sig, och dessutom lite trav på uppfarten. Måste rida lite mer nu framöver!
 
Sen upp på byn, hämtade några papper, tankade bilen och handlade några saker, och efter det en väldigt snabb middag innan jag och Nisse åkte ner till betet och lastade Miroque! Det var dags för honom att åka hem igen! När jag lämnat av honom så hade jag också ett gäng lektioner innan jag åkte hem.
 
Hemma var det snabba bud att byta om och kolla hästarna innan jag åkte till grannbyn där det var kräftskiva! Jag kom ju dit några timmar efter alla andra så det blev inga kräftor för mig men lite annat gott och mycket surr innan vi åkte hem några timmar senare. I dag är jag lite hängig och har ont i ögat igen, har inte tid med sånt nu!
 
 
Lemonaden! 
 
Lite kraftfoder efter ridningen, tycker att hon börjar bli bättre i kroppen och överlinjen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0