Röstlös!

Rätt värdelöst att vara ridlärare och inte ha någon röst, inte bättre i morgon när jag ska sitta i kassan...
 
Jag jobbade lite hästar på dagen, varmt som sjutton var det! Red först ut med Clarinett och galopperade i backarna. Skrittade sedan ut en liten sväng med Lemonaden så hon fick lyfta lite på benen, med tanke på hur smidig hon är när hon ska krypa ut ur hagen så är hon väldigt osmidig med ryttare... Sen fick Wasabi ha sadeln och jag tog ner stigbyglarna, hon brydde sig inte nämnvärt men tycks tycka att det är dags för något mer spännande, får se om jag kan hänga lite i veckan. 
 
Sen var det dags för dagens projekt! Eftersom Lilla Grå inte kan åka ensam i transporten så är det besvärligt att komma i väg med henne på träningar och annat, då jag alltid måste ha hjälp med mig. Så i dag tränade vi att åka utan hjälp. Jag lastade henne och Szum vid betet, körde upp till gården, lastade ur Grå och Szum fick stå kvar på släpet. Grå var rätt stökig att göra i ordning men det gick rätt bra att rida ändå, såklart spänd, gnäggande och blev lite tittig men fullt ridbar. Det känns som en lösning även om det känns rätt onödigt att släpa med sig Szum när vi ska någonstans!
 
Hann måla klart det svarta på lösdriften, så den är klar nu, innan det blev tacos till middag och sen lektioner. Inte kul att ha lektioner utan röst och helt pigg har jag inte varit i kväll heller. Dessutom har vi inventering i morgon! Bara att ladda!
 
Lemonaden efter ridningen!
 
Wasabi med sadeln och stigbyglarna nere!
 
Lilla Grå hemma på banan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0