Krusbärspaj!

Sommarkänsla håller i sig, sol och lite värme även igår!
 
Jag drog igång dagen med lite målning, tyvärr var stegen lite kort så jag hann inte klart men inte så mycket kvar. Blev snyggt så nu funderar jag på att måla uteboxarna också!
 
Sen åkte jag ner till betet och red ut med Chokladen, och jobbade Lemonaden i töm. Fortsatte hemma med att även Clarinett fick gå i töm, ville se hur vänster galoppen såg ut utan ryttare. Blev inte så mycket klokare men ska rida i dag och försöka filma lite. Red även Szum lite på banan och han kändes bra. 
 
Vi grillade innerlår av älg till middag och så provade jag att göra krusbärspaj som efterrätt men det var ingen hit, alldeles för surt. Mellan maten och efterrätten, medan pajen gräddades, hann jag gå ut och träna lite uppsittning med en häst som är hos Nisse. Och på kvällen sen lämnade jag in momsrapporten, i vanlig ordning inte helt problemfritt men nu är det gjort för denna gång. Nu har jag en massa fakturor att skriva i stället, hann några igår och får ta resten i kväll så jag kan posta dom i morgon. Men först lite hästjobb!
 
 
Lösdriften kommer bli jättefin när den är klar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0