Hemmadag!

Igår hade jag en dag bara hemma och det var så skönt att hinna med hästarna lite mer! Jag började med att jobba Lemonaden och Szum i töm. Sen red jag Miroque och vi var inte alls på samma våglängd, han hade ingen lust att gå ut själv och jag fick kämpa ganska rejält med honom. Vi red inte så långt, utan en liten bit från gården där vi jobbade med vändningar på en liten vändplats. Han tyckte att det var väldigt jobbigt att fokusera på att vända åt olika håll på fyrkant och åttor när han bara ville gå hem, sen hemåt gick han lugnt och fint. Inte så konstigt att det kommer lite små protester nu, han är överfull i huvudet efter inridning och jobb i sommar, han ska åka hem nu snart och efter lite vila kommer massor av bitar falla på plats.
 
Sen jobbade jag Wasabi, ett av mina semestermål var ju att påbörja insittningen av henne och det har jag ju inte gjort så mycket på men igår blev det ett litet ryck. Hon fick jobba lite med start och stopp, ha på sig schabrak med täckesgjord, testa sadel (dock utan gjord) och så stod jag på pallen och hängde över henne! Jag minns ju Dajmens pallskräck från i fjol och vill inte upprepa det, men Wasabi verkar väldigt cool. 
 
På eftermiddagen blev det en lång paus och i stället bokföring, nästan fyra timmar bokföring med paus för att göra pizza, sen i väg till hästarna igen. Red lite dressyr på Clarinett och sen jobbade jag Dajmen. Igår stod jag i stigbygeln, klev upp från pallen,  och startade och stannade uppifrån. Även om hon var lite spänd igår så gick det bra.
 
Lilla Grå såg mycket bättre ut igår, skillnad bara från morgonen igår till kvällen. Hon är öm och svullen, men går normalt och är bara öm på svullnaden och den ligger som jag kan bedöma bara över muskeln. Förhoppningsvis kommer det ge sig ganska snabbt!
 
Szum i töm!
 
 
 Wasabi testar sadel!
 
 
Den här vyn hoppas jag på att kunna se fler gånger snart, Wasabis hals när jag testar att hänga lite över henne.
 
 
Här syns Grås svullnad ganska tydligt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0