Gallan!

Dags att jobba igen, känns sådär...
 
Igår fortsatte jag mitt målande, med längre stege men då tog färgen slut i stället! Så jag har fortfarande lite kvar att måla på lösdriften men måste köpa mer färg först. Åkte ner till betet i stället, byggde ut ena hagen lite först innan jag började med hästarna. Jobbade Grå i töm först, sen fick Wasabi ha sadel på sig och nu även fastspänd. Sen även Dajmen som jag stod i stigbygeln och startade och stannade.
 
Vi åkte upp på byn för att äta och sen åkte jag och red hästarna på gården. Planen var att försöka filma lite själv när jag red vilket gick bra när jag red Szum men med Clarinett fick jag bara med uppsittningen! Det är väldigt intressant att se, och med Szum kan jag konstatera att det många gånger ser bättre ut än vad det känns. Clarinett kändes mycket bättre i galoppen nu än när vi var i ridhuset i fredags, däremot hade jag problem med att sitta bra så det var synd att det inte fastnade på film. Körde ner Clarinett till betet igen, sen red Linda dressyrträning innan vi körde ner Bea och Szum också. 
 
Sen fortsatte jag med att skriva fakturor och åt, dumt nog, popcorn till kvällsfika vilket straffade sig  i natt då jag fick fruktansvärt ont i magen och ryggen. Troligen gallan, och troligen pga popcornen, men fy vad ont det gjorde! Jag låg dubbelvikt på toalettgolvet, ringde 1177 dom tyckte att jag skulle åka in men medan jag funderade på hur jag skulle kunna sitta i en bil så började det släppa. Blev vaken några timmar men det släppte och jag slapp åka in. Men ingen perfekt uppladdning för att börja jobba direkt!
 
Wasabi med sadeln!
 
Tufsig tvååring!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0