Förkylningstider!

Nog blev vi förkylda... Jag har klarat mig bra, ingen röst (opraktiskt när man har lektioner), hostar och lite hängig, men Nisse är riktigt dålig och har sovit hela dagen!
 
Igår jobbade jag och på kvällen så jobbade jag bara Lilla Grå i töm. I dag började jag med att jobba Szum i töm och även Dajmen som jag tömkörde runt träden nere på betet där de går nu. Målet är att kunna rida runt träden innan jag flyttar hem henne. Sen skrittade jag ut en sväng i skogen och kraftledningen med Chokladen och Clarinett red jag hem och red ett dressyrpass med. 
 
Sen klippte jag gräsmattan för första gången i år! Grannpojken klippte ett par gånger i början av sommaren men nu tyckte jag att jag skulle göra någon nytta själv! Målade även lite på stallet, går framåt, blir fint men mycket kvar!
 
Sen gjorde jag ost och skinkpaj till middag innan jag åkte i väg och hade några lektioner. Nu sova och ladda för ny dag i morgon!
 
Blev så glad i morse när Lemonaden var i hagen, sen såg jag det här... Flickorna hade haft roligt och ätit upp Bea och Szums frukost, och alla mineraler!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0