Augusti!

Redan augusti, den här sommaren skenar fram! Jag hoppas att vintern går lika fort också sen!
 
I dag åkte jag på lektioner på förmiddagen. Första hästen red jag lite först och sedan red ägaren, det är ett bra upplägg då jag får känna lite hur hästen känns och ryttaren förhoppningsvis får en bra känsla när den sitter upp sen. Det här var en 28 årig häst, är inte så ofta jag rider så gamla även om det har hänt tidigare, denna är väldigt fräsch och fin för sin ålder. På andra stoppet var det en ny bekantskap då en av mina elever har en häst hemma på prov för eventuellt köp, en jättefin häst som ska bli spännande att följa!
 
Handlade i den byns lilla affär innan jag åkte hem, fikade lite lunch och sedan åkte och gjorde klart hagen jag började med igår. För sedan red jag och Linda Miroque och Szum till stonas bete och den nya hagen. Första gången Linda satt på Szum, det gick bra förutom att de blev rädda för en hare... Känns skönt att ha alla hästarna på samma ställe även om jag egentligen inte tyckte att det var jobbigt när de var på olika heller. 
 
Vi var både trötta, varma och törstiga efter flytten trots att det bara var skritt, men värmen hade kommit tillbaka. Vi åkte och gjorde middag, blev älgkött och stripes, och åkte tillbaka några timmar senare. Då skrittade vi ut med Chokladen och Bea, på stigar där man måste gå både igenom och över träd och grenar. Efter så red jag ut och galopperade på Clarinett. Skön ridtemperatur och lite bromsar i skogen!
 
Nyfikna brudar hälsar grabbarna välkomna till nya betet. Miroques öron, och hela ligan från vänster: Bea, Dajmen, Wasabi, Grå, Chokladen, Clarinett och Lemonaden!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0