Annorlunda Wången-helg!

Sommarpremieringen på Wången brukar alltid innebära kaos, jättemycket jobb och stök, men i år hade vi inte en enda häst med oss! För Nisse var det första gången på 20 år det hände!
 
Igår jobbade jag, på morgonen hade min Lemonad-prinsessa krupit ut ur hagen, hon måste ju ha någon form av fobi för att vara i hagen... I alla fall så jobbade jag henne i töm så hon skulle bli lite trött innan jag åkte till jobbet. Efter jobbet så var det fullt race, Nisse hade redan åkt för att hämta upp helgens domare på flyget, jag åkte direkt ner till betet och drog upp en extra tråd på hagen, fyllde vatten och gjorde klart. Sen duscha, packa och åka. Köpte pizza i Nälden, och eftersom vi inte hade några hästar att fixa så kunde vi ägna kvällen åt att vara sociala i stugan med det här gänget som är med och ordnar premeringen.
 
Dagen igår var också lugn, Nisse mätte och id-kollade alla hästarna men jag gled mest runt. De som har haft alla basjkirer här visade en treåring som fick diplom, och en av Nisses uppfödningar fick också diplom och blev bästa treåring och bästa nordsvensk!
 
När vi skulle åka därifrån hade Nisse punktering på Lindas bil som han hade lånat, men tur i oturen stod han 20 meter från en kompressor (hur ofta händer det?) och luften höll sig sen! Jag svängde in i Östersund på hemvägen och köpte mer färg. Plockade upp Linda och vi tog och flyttade hästarna till nytt bete. Vi red först Szum och Bea, sen red jag Clarinett och hade Chokladen vid hand, och resten lös. Det gick inte lika bra som vanligt då de var med på vad som väntade och sprang före! Linda var med och hjälpte mig styra upp det, och när vi var klara så hade Nisse fått besök som dessutom gjorde paj! 
 
Nu ny dag och både jag och Nisse är förkylda! Men bäst att kolla då Lemonaden är på plats innan jag ska på jobbet igen!
 
Vy från Wången på morgonen, regntunga skyar men blev bara lite duggregn!
 
Berozas syster visas!
 
Nisse mäter sin egen uppfödning Löva!
 
Flickorna på väg mellan betena!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0