Torsdag, som känns som fredag!

Ytterligare en dag till handlingarna...
 
Jag red ut Clarinett och Beroza i skogen hemma. Clarinett red jag upp till en skogsväg,  har bara ridit där en gång i vinter (i typ december) och bitvis var det så mycket snö att det knappt gick att rida! Beroza fick gå en lite kortare sväng, hon tyckte att det var väldigt spännande att vara ensam i skogen med alla läskiga stubbar! Hon gör inget mer än tittar misstänksamt men just stubbarna verkar vara läskiga! Sen fick Lemonaden och Szum gå bakbromsträningen innan snabblunch och så eftermiddagen på Ica!
 
Efter jobbet så dejtade jag och Linda. Först red Linda ett dressyrpass och sedan hjälpte hon mig att hänga på Dajmen. Det känns som Dajmen nu återigen tycker att det är okej att matte hänger och klänger på henne, men hon har svårt att stå still och vill helst göra allt fort, och hon spänner till lite när jag sträcker upp mig. Så vi fortsätter ta det överförsiktigt!
 
Till kvällsfika gräddade jag surdegsbagutter (sånna där förbakade) som vi åt med vitlöksost och te! Nu ladda om för jobbhelg på Ica!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0