Tårta!

Nu är jag skyldig en tårta till... Men jag är för gammal för att åka av!!!
 
Jag red alltså Clarinett först, och vi skulle hoppa lite, eftersom vi inte hoppat på hela vintern så var planen lätt och lågt. Red fram med bommar och galoppfattningar, hoppade fram lite över sockerbitshinder och so far so good. Sen skulle jag hoppa en liten studs (verkligen jätteliten med snedbom in och ut, och ett 40 cms räcke på mitten), Clarinett tog tag i hindret , hoppade bra men lite stort och fick kanske lite trångt ut, och efter hindret bockade hon rejält! Trodde ändå att jag skulle sitta kvar tills hon gjorde sin specialare och vände i språnget! Jag åkte av och då var vi återigen på väg mot hindren fast bakifrån., hon är verkligen omöjlig att sitta kvar på när hon gör de där skruvarna! Kan ju inte säga att jag landade mjukt eller bra men kände ganska snabbt att jag nog inte skulle behöva åka på akute i alla fall!
 
Efter en stund på pallen för att känna efter så satt jag upp och red lite, tog någon galopp och travade ner henne. Rida gick bra men fy vad ont det gjorde att gå! Men av erfarenhet så vet jag att mina ryggproblem blir bättre av att gå och så även i dag, däremot blev det ingen mer ridning i dag. Jobbade Lilla Grå i töm och gjorde bakbromsträningen med Szum och Chokladen. 
 
Sen gjorde jag ost och skinkpaj till mat, en ny favorit, och sen i väg på lektioner. Till kvällsfika blev det glass, och nu inser jag att jag inte kommer vara världens smidigaste i morgon. Då väntar en av årets största säljdagar på Ica så jag hinner kanske inte känna efter!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0