Sociala medier!

Igår förmiddag var det så fint väder och alldels vindstilla, men framåt dagen så började det blåsa igen! Som tur var inte lika mycket som tidigare dagar men tillräckligt för att alla hästhår ska blåsa omkring!
 
Jag red lite intensivt på förmiddagen och dagen. Först red jag Chokladen som gick gå ett lätt dressyrpass, för henne väntar ett par veckors vila nu -jag tycker att hon behöver det efter att ha haft en enorm utveckling under vintern! Sen red jag Beroza, hon fick jobba mycket med traven och var riktigt fin! Längtar tills banan har tinat av så vi kan göra galoppjobb! Lemonaden var jättefin! Trodde inte att jag skulle kunna få ut halsen så mycket och faktiskt börja få en kontakt i handen-bettet i ridningen innan jag fått till det i töm! Det lossnade verkligen på träningen i fredags! Hon blir jättefin men fort trött! Avslutade med att rida Grå, var nästan två veckor sedan sist pga förkylningen men gick ganska bra. 
 
Sen rester till mat, i väg på en lektion och sedan vidare på föreläsning om hur man kan marknadsföra sitt företag med sociala medier. Intressant, och roligt att träffa en vän jag saknat, men inser att jag behöver en fungerande mobil nu! Ganska sent innan jag var hemma så inte så mycket mer gjort då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0