Lite mer vårkänsla!

Lite bättre vårkänsla i dag! Men det har, som vanligt, blåst kallt..
 
Började med att testa lite utrustning. Först fick Dajmen prova en annan sadel, den jag har på Lemonaden,  och den tycktes ligga bra. Jag longerade först som vanligt och sedan stod jag på pallen och longerade! Sen fick Beroza prova ett annat bett, hon är lite bökig i munnen och blir rätt stark när jag rider så jag ville testa något annat. Så i dag tömkörde jag på ett tredelat med parerstänger och det gick hon väldigt bra på i dag, mjuk och fin i handen, så testar det igen när jag rider nästa gång.
 
Sen fick Clarinett skritta i snön i skogen och Lilla Grå gå på banan. Dom två sista hästarna skulle gå bakbromsträningen men det gick inte så bra med Szum. Först klev han rejält på min fot och sedan bara någon minut senare börjar han trampa omkring igen, när jag då tittar upp så har jag fem hästar galopperandes på gården!!! Stona hade ramlat ut ur hagen (troligen hade någon blivit trängd mot staketet), men unghästarna hade massor av spring i benen och var inte helt lätt att fånga... När det var lugnt igen så fick Lemonaden gå bakbromsträningen, och sedan packade jag ihop gör dagen i stallet. 
 
Stekte pannkakor till mat och sedan i väg och hade träning med en grupp. Nu har jag ätit popcorn till kvällsfika, säkert jättenyttigt, och det är bara kvar att sova!
 
Dajmen testar sadel i dag!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0