Hopp om vår!

Det börjar kännas som att det finns hopp om våren! Och livet blir liksom lite lättare med ljusare kvällar och mindre kläder!
 
I torsdags åkte jag och Linda direkt efter jobbet till Härnösand och clinic. Det var SWB som ordnade om unghästar, avel och unghästtesten. Vi var på det ifjol också,  då var det treåringar i fokus och i år handlade det om lite äldre unghästar. Roligt att se fina hästar, och dessutom få bedömning på dom! Det gäller att åka på allt man kan, man behöver mycket inspiration och nputs för att hålla energin uppe och för att utvecklas. 
 
Igår efter jobbet så red jag Szum och Clarinett på banan. Szum kändes mest oriden, och det är ju inte så konstigt för det är han ju också. Med Clarinett var jag väldigt nöjd med galoppfattningarna. Tänk som jag har slitit med dom och nu vill jag inte göra något annat! Just nu är dom är bra på hjälpen, även från skritt, i uppförsbacke och hon är så lätt och fin i handen!
 
Nu ska jag börja min helg med lite lektioner! Solen lyser så det blir nog en bra helg även om jag ju egentligen skulle ha varit bortrest denna helg enligt planen. Ni vet den där planen som sällan håller!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0