Härlig vår-lördag!

Härlig lördag igår! Sol och ganska lugnt tempo!
 
Först på förmiddagen var jag i väg på ett par lektioner och sedan en ganska lång lunchpaus, med makaroner och chili con carne, lite konstig kombo men det blir så mär man inte märker det man fryser (köttfärssåsen var visst chili con carne), men det gick ju det med. Ett litet hästryck på eftermiddagen, först fick Dajmen gå i backe innan jag red Lemonaden och Beroza på banan. Beroza fick förutom att jobba med att följa vändande tygeltag även galoppera på banan för första gången,  äntligen börjar den tina fram! Avslutade med att Wasabi fick gå upp på banan och bekanta sig lite med den, gå över bommar och träna lite start och stopp. Tanken är att börja hennes utbildning lite smått nu!
 
Sen innerlår av älg och klyftpotatis till middag och sen ver vi en sväng till Linda på kvällen, hon bjöd på tårta,eftersom hon fyllde år i torsdags, så då gäller det att passa på!
 
Lemonaden fick byta hage igår eftersom de inte varit riktigt snälla med henne sista tiden i den andra hagen. Nu går hon med sina syskon (utom Wasabi) och Bea. Tyvärr fick jag inga bra bilder, men här inspekterar de hagen i alla fall. Lemonaden först, sen Chokladen,  Dajmen och Bea sist.
 
Wasabi fick testa schabrak när hon åt sin kraft.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0