Försmak av sommaren!

I dag har vädret bjudit på försmak av sommaren! Så härligt att få jobba hästar ute i solen!
 
Igår efter jobbet så red jag Lilla Grå, hon bjöd på hela sitt register från bocksprång till tjurig till jättefin! I dag började jag med lite vårpyssel, som att plocka fram vattenslang, mocka hage och kratta hö. Sen fick Szum och Lemonaden jobba i töm, hade några bommar framme som de fick trava över. Beroza red jag, hon fick också trava bommar, men öven flytta lite sidvärts i skritt och galoppfattningar. 
 
Wasabi har jag ju inte gjort något alls med men nu är det meningen att vi ska dra igång lite mer. I dag fick hon testa kapsonen, och att ha schabrak, och det bekom henne inte alls -till skillnad från sina syskon som åtminstone några av dom gjort en ganska stor grej av allt nytt. Chokladen som ju haft lite semester, fick i dag börja jobba igen och hon får börja lite avsuttet, i dag med bakbromsträning.
 
På eftermiddagen var jag i väg och jobbade en häst i töm, sen direkt till stallet och gjorde i ordning Dajmen. När Linda kom så longerade jag Dajmen pch så hjälpte Öunda mig att hänga och stå i stigbygeln, det går sakta åt rätt håll. Målet nu är att kunna sitta upp och skritta lite innan sommaren, vissa hästar tar det helt enkelt lite längre tid med... Avslutade med att Linda red träning! 
 
Känns som att det kommer bli en sommar i år med, vilket det inte riktigt kändes i vintras! Så glad att jag kommit igenom en vinter till, nu kör vi järnet i sommar och hoppas på att kunna vända skutan åt rätt håll!
 
Från ridningen av Beroza i dag, banan är nästan helt bar men inte torr än!
 
Wasabi testar kapsonen och schabrak!
 
Så mycket bäbis, men bara någon vecka kvar nu till hon fyller 2 år!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0