Aprilsnö!

I dag har det vräkt ner blötsnö och regn hela dagen! Även fast man vet att det är så här i april, och jag har ju även koll på prognosen, så är det döden för motivationen. Det enda som är bra är att nu måste isen på banan försvinna!
 
Jag gjorde bakbromsträningen med Clarinett innan jobbet, och efter jobb och mat (och lite världcupsdressyr) så var det meningen att jag och Linda skulle rida. Men i stället bytte vi täcken på hästarna... Alla hästar utom Minna och Dajmen huttrade! Så det blev byten till torra och tjockare täcken, och Beroza fick jogga lite i töm för att få igång kroppen. De har ju alla fri tillgång på hö och ligghallar men blöta ofodrade täcken är som gjort för att få kalla och spända hästar! Sen förberedde jag lite inför morgondagens kurs, städade, tog ner stolar och bar in fem sadlar och en massa tillbehör i köket! 
 
Gjorde kladdkaka till kvällens hästhoppning på tvn, men sedan sov jag ändå igenom omhoppningen! Hade gärna varit i Göteborg denna helg, men varken pengarna eller tiden räcker till sånt! Nu ska jag fortsätta sova och hoppas på uppehåll i morgon bitti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0