Ridtisdag

Visst har jag nämnt att jag är less på min bil..?
 
Blev en riktig riddag igår! Men innan jag red så städade jag köket och undervåningen, fixade med lite lampor ute, är ju mörkt på kvällarna nu, eldade lite skräp och tvättade två täcken. Sen ridningen började jag med Lilla Grå på banan, hon kändes rätt bra och vi jobbade lite med skänkelvikning i trav. Sen kom Paula och hjälpte mig att filma när jag red Countach, det är ju första riktiga ridpasset på banan för honom då han ju bara skrittades lite när han flyttades ner i skogen. Han travade i alla fall på lätt och jag kunde byta varv och trava över bommar, han är verkligen en stjärna!
 
Sen red jag och Paula ut med Clarinett och Minna, vi hade lite koll var de jagade, höll oss på vägarna och hade reflextäcken. Sen filmade Paula också när jag red Ruslan på banan, han var lite ofokuserad då stona i hagen bredvid banan gjorde allt för att ta hans uppmärksamhet. Sen avslutade jag med att jobba Chokladen i töm. 
 
Gjorde fläskfilegryta, med bacon och champinjoner, och ris till middag och satte mig sen i bilen för att åka på lektioner. Hann bara ner på vägen när jag insåg att bilen inte gick riktigt utan att gasen hängde sig, alltså samma fel som i vintras, så tillbaka och bytte till Nisses bil. Hann dock bara lite längre innan jag fick ett sms från första eleven att det var störtregn där och inte ridbart. Hem igen, väntade en timme men sen tog jag mig faktiskt i väg! Och vi klarade oss från störtregnet också!
 
Jag och Countach!
 
Och Ruslan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0