Orosmoment!

Så mycket att bekymra och oroa sig för. I dag kom äntligen mitt hösilage, efter att jag fått ringa och tjata på transportbolaget flera gånger. Nu ska man bara oroa sig för om balarna är bra, och snart är det dags igen att skramla pengar och jaga transport, men några veckors ro borde det vara. Men i dag blev det något nytt fel på bilen i stället...
 
I morse hade Lemonaden och Dajmen lämnat stackars Wasabi i hagen och gått på egna äventyr, batteriet till aggregatet slår i från ibland och det missar inte Lemonaden! Men eftersom jag tänkt ta hem dom i dag så gjorde vi det direkt, så nu är alla hästar hemma på gården. 
 
Jag och Paula red ut med Lilla Grå och Minna, vi letade någonstans att rida över en bäck, just nu nästan torrlagd, som skulle göra att vi fick mer ridmöjligheter. Men vi lyckades inte i dag, får fa med sågen nästa gång! När Paula begett sig för att kunna jobba på eftermiddagen så red jag ut Szum i skogen och ett kort pass på banan med Chokladen. Och så kom balarna, vi fodrade direkt med dom och hästarna verkar nöjda. 
 
Efter spagetti och köttfärssås till middag så åkte jag i väg på lektioner, som vanligt...I morgon hoppas jag på massor av positiv energi, det behövs nu!
 
Wasabi börjar växa på sig!
 
Lemonaden! 😍
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0