Inställda helgplaner!

Den här helgen hade jag massor inplanerat men som det sedan inte blev så mycket av, kurs inställd pga för få anmälda, lektioner inställda pga magsjuka och annat. Och hela den här dagen har känts inställd pga sömnbrist...
 
Igår på dagen så red jag i alla fall en massa. Szum och Chokladen fick jobba på banan, Clarinett fick gå konditionsträning och Lilla Grå fick skritta i besvärlig terräng i skogen. Sen red Linda och Paula markarbetsträning och de kom och hämtade Countach. 
 
Sen var det egentligen meningen att jag skulle på trettioårskalas, som ju hade börjat 3-4 timmar innan, men jag var lite osäker på vart jag skulle och Nisse som var där redan gick inte att få tag i. Bestämde mig för att i stället åka till en kompis på Hammarn, men på väg dit ringde hon då hon blivit tillfrågad om att köra till Lastbilsträffen i Ramsele! Så jag följde med dit! Vi gick aldrig in eftersom hon vi körde åt inte kom in utan i stället åt vi, kollade på folk, fulla folk, och hängde lite.
 
Så klart tog det tid innan vi fick med oss alla fyllstyren och kom hem igen, jag var hemma klockan 4.00. Klockan 6.00 ringde Nisses telefon och mina hästar var på rymmen! Alltid när man gör något annat! Fångade in Clarinett, Chokladen och Minna, som stod på en lägda och åt för glatta livet. Och sen var planen att fortsätta sova, men jag var övertrött och lyckades bara sova 45 minuter till.... 
 
Så i dag har jag varit yr, trött och dessutom dålig i magen... Joggade i alla fall Szum i töm lite och srn skrittade jag och Paula ut med Chokladen och Minna en sväng. 
 
Efter 45 min sömn på soffan och middag så kom lite energi tillbaka och jag gjorde en äppelpaj, skrev fakturor, åkte och tankade bilen och nattade hästarna. Men nu är jag trött!!!
 
Från dagens tur!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0