Höstmorgon!

Tänk att det är 20 år sedan jag flyttade till Ragunda kommun! Då för att bli ridlärare, mitt första riktiga jobb och flytt hemifrån. Fortfarande kvar och fortfarande ridlärare, om än i lite annat format! Ska försöka låta bli att få ångest nu... 
 
I dag red jag Chokladen på morgonen innan jobbet. Skrittade i skogen och alla träd och buskar var blöta efter mattens regn och dimman så både jag, Chokladen och alla grejer var genomblöta när vi var klara. 
 
Efter jobbet så red jag Clarinett, trimmade lite på banan inför morgondagens dressyrtävling. Men i dag kändes det mest svårt att rida, speciellt att sitta mitt över hästen i galopp... Blir så frustrerad när jag inte får till det fast jag ju vet att det kommer ta tid innan allt är befäst och intränat.. Minsta lilla som jag vinglar till, hamnar åt sidan eller i bakvikt så tappar jag galoppen eller så byter hon bak, det sitter ju bara i mig men så svårt! Och förstå hur svårt det är att rida i galoppen när jag hänger ut på yttersidan så jag nästan tar staketstolparna, det är alltså så det känns när jag sitter mitt över! 
 
Det börjar kännas som höst nu, speciellt på morgonen när dimman ligger!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0