Nya lärdomar!

Nästan sommarvärme, och knott!!
 
Jag red först Szum, joggade lite och försökte jobba med det vi lärde oss i fredags om inlärning. Szum går ju ofta emot spöet, sparkar eller bara trycker emot, nu ska jag försöka programmera om honom med de redskap vi fick på kursen. Gick ganska bra i dag även om det är svårt med både timing och att vara konsekvent. Under tiden vi red så smet Beroza in i den delen av hagen som vi stängslat av (eftersom det står en oöppnad bal där), det gick bra att smita in och hon stod länge lugnt och slickade saltsten men sen kom hon på att hon var ensam...  Då tordes hon inte smita under tråden utan började tokgaloppera runt, runt i hagen, fast hon såg ju sina kompisar och Szum var ju alldeles bredvid på banan. Men när vi ridit klart så parkerade jag Szum i ett hörn av banan och gick och räddade henne, mest fascinerad är jag över att Szum stod stilla i hörnet under tiden, det enda han hade gjort var att bajsa... Det skulle ha varit honom för några år sedan!
 
Sen red jag Lemonaden, styrde runt träd och jobbade med att hon inte fick dra tyglarna ur händerna, efter samma princip som med Szum. Kommer bli jättebra det här när jag kommit in i det. Longerade även Dajmen som sen fick testa sadeln och sadelgjorden, spände inte fast den men hon fick känna lite på den. 
 
Hann plocka ihop lite sommarhage innan Paula kom och vi red ut med Minna och Lilla Grå. Grå var spänd i början, säkert efter att hon blev så rädd sist vi red ut, men slappnade av efter en stund.
 
Sen köttfärssås och spagetti till middag och i väg på ett par lektioner. Nu sova, Ica i morgon!

Kommentarer
Postat av: Desiree Jonsson

Men fy Beroza!

Vilka idéer mina unghästar får när de är hemifrån *skäms* Hoppas hon tyckte det var så trist att hon inte gör om det ;)

2018-10-11 @ 11:23:39
URL: http://www.manadisvildhast.se/Blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0