Höstdagar!

Fin höstdag igår! Det jagades runt gården så jag höll mig hemma, tillräckligt livat ändå!
 
Började med Lilla Grå som jag testade en dressyrsadel på. Kan dock inte säga vad hon tycker om den då hon var så spänd av alla störningsmoment. Bara detta med ny sadel och att det tog lite längre tid att sadla, sen sprang det en räv vid ridbanan när vi kom upp dit och när vi red så drev en hund alldeles bakom en av hagarna och hästarna var lite oroliga, så fokuset på Lilla Grå var typ noll... Men sadeln tycks ligga hyfsat och jag tyckte att ryggen rörde sig mer i traven än jag är van, men vi var ju utan padd också.
 
Sen jobbade jag Szum och Lemonaden i töm innan jag red Clarinett. Även när jag skulle rida henne så var det stök i hagarna och Clarinett var rätt spänd. I traven var hon ändå rätt fin med bra gung över ryggen, men jag fick verkligen slita i galoppen för hon tittade på allt annat. Jag är nog inte helt hundra frisk för jag blev jättetrött och slut.... 
 
Sen plockade jag ner lite sommarhage innan mat, och sen i väg på lektioner och red ut en unghäst för första gången åt en kund. Nu ny dag och -5 grader ute!
 
Det gick tydligen fortfarande att ta bilder i bra ljus (=mycket ljus), här är sadeln jag testade på Lilla Grå!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0