Dimtorsdag!

Igår morse låg dimman tät, och den låg länge innan solen bröt igenom.
 
Jag var uppe och släppte ut hästarna som jag har inne nu, Dajmen och Wasabi bor inne en period, innan jag åkte på Hammarn och gjorde ärenden. När jag kom tillbaka hann jag även mocka boxen hos Nisse som vi hade använt när tandläkaren var här, innan jag och Paula träffades hemma. Vi red ut med Minna och Lilla Grå, vi red en ny väg som var jättebra när vi väl kom över diket, som säkert var en halvmeter djupt och torrlagt... Järvspår såg vi också, på vägen. 
 
Sen var det dags för Chokladen att börja jobba igen efter sitt trauma. Jag skrittade ut Clarinett och tog henne som handhäst. Hon var lite orolig och stökig att göra i ordning, men jag var ju lite nervös över att sätta fast henne igen. För er som inte minns så fick hon ett frispel (troligen lite gjordtvångsaktigt orsakat av ett bitmärke på manken i kombination med att hon var spänd) och hon hoppade in i stallväggen flera gånger och rev upp sig på gallret... De var lite spända när vi red också, vet inte om de bara var laddade, om det var vädret (blåst) eller att det gått ett älgdrev alldeles ovanför deras hage precis innan... Men det blev inget mer än taggade hästar som letade spöken bakom varje buske!
 
Sen avslutade jag med att jobba Szum lite i töm innan det blev fläskfilé och stripes till middag och sen i väg på lektioner. Jag är just nu rätt taggad att rida, har hittat några nya pusselbitar i ridningen och tycker dessutom att mina hästar musklat på sig väldigt mycket nu på slutet så det känns roligt både att rida och yräna andra nu, synd bara att jag ska vara på Ica hela helgen!
 
Det var så fin utsikt där vi red, dock svårt att fota med selfiefunktionen på telefonen....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0