Bilåkardag!

Igår blev det en riktig bilåkardag! Kändes som bortkastad tid när jag egentligen behövde vara hemma och greja men nu var det här nödvändigt!
 
Jag började i alla fall med att rida Chokladen, jobbade med att svänga runt träd. Och då att verkligen kunna böja sig i innersidan och komma undan innerskänkeln, hon börjar göra det riktigt bra, förit gick hon emot och tvärade så det är stor skillnad nu på slutet. Sen travade vi lite utanför banan och på gården. 
 
Så ringde jag och kollade att bilen jag hade på gång fanns kvar, det gjorde den så efter att vi lagat en trasig hage hos  Nisse så åkte vi -till Sandviken! Kan ju säga att bilen var lite längre bort än jag hade tänkt på när jag började ringa på den, men vi gjorde ingen stress utan gjorde några svängar av E4an, åkte en annan väg hem och gjorde ett besök på Granngården i Ockelbo för att köpa foder. Så ganska bra resa ändå trots att hästarna inte var nattade förrän strax före midnatt. Som tr var hade Linda varit där och vattnat på eftermiddagen så det gick smidigt i mörkret.
 
Bilen då? En billig och gammal Santa Fe som dock inte gått så långt och som känns pigg, förhoppningsvis går den bra till i sommar i alla fall och då har jag kanske bättre förutsättningar att köpa bil. Den får inte dra så mycket tyvärr och drar säkert mycket bensin men får duga så länge. Den kostade mindre än det skulle kodta att fixa felen på Kian så den går över vintern, och Kian är mycket rostigare... Egentligen har jag inte alls råd med bil nu men jag måste ju ha en! Håll tummarna att jag köpt en bra bil!
 
Jag tatappade även mobilen igår igen så nu är den ännu trasigare! Nu går det inte fota alls med den och sedan tidigare klarar inte batteriet kylan som är nu... Alltså dags för en ny mobil också, måste ju ha en sån med, men det får bli nästa projekt. Bara att jobba ännu mer!
 
Hann ta en bild igår morse innan jag tappade telefonen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0