Äntligen snö!

Tänk att det kan kännas så bra med snö trots förra årets vinter och trots att jag fortfarande har massor kvar att göra innan vintern.
 
Igår var motivationen på botten, är tungt att komma hem kl 18.30 från jobbet när det är mörkt och kallt. Men jsg joggade i alla fall Lilla Grå i töm i en av gräshagarna. I dag har underlaget varit bättre att rida i men sämre st5t köra bil med sommardäck så eftermiddagens lektioner blev inställda.
 
Började med att tömköra Lemonaden, vi gick till en vändplan där hon fick jobba lite på volt innan vi gick hem igen. Sen fick Szum gå lite i töm på banan innan jag red ett lättare dressyrpass på Clarinett. Jag vet inte om jag blivit sned igen och det är därför det känns bättre men annars så börjar jag få bättre koll på kroppen. Varvbytena känns riktigt bra och formen är bättre!
 
Sen kantarellsoppa till lunch innan eftermiddagspasset. Då red jag först Minna, och trimmade henne lite innan jag jobbade Chokladen i töm. Som avslutning fick Dajmen prova täcke och bett igen, andra gången och ingen större dramatik denna gång. 
 
Hemmapizza till sen middag och lite bokföring, i morgon ska det bli plusgrader så då är nog snön borta.
 
Från Clarinetts ridpass!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0