Saffranstider!

I dag har det blivit lite mer jobb, har en tendens att bli så för mig...
 
På förmiddagen var jag i väg till ett stall och red en häst och hade ett par lektioner. Sen köttsoppa och rostmackor till lunch, och en kopp kaffe innan jag red Chokladen på banan. Hon gjorde nog ett av sina bästa pass på banan någonsin, det har verkligen börjat lossna med henne. Det tackar jag faktiskt mycket tillskottet av magnesium som jag ger henne för, hon har blivit mycket mjukare i musklerna trots att jag inte masserar så mycket egentligen, och det har gett resultat i ridningen. Jag är väldigt skeptisk till alla tillskott men Ulrika rekommenderade det när hon masserade henne i höst, brist på magnesium ger hårda, spända muskler och troligen hade hon magnesiumbrist. Mycket intressant och helt plötsligt har jag en annan häst! Förhoppningsvis kan vi nu komma igång ordentligt och komma i fatt med utbildningen.
 
Sen i väg och tömkörde en häst i grannbyn innan Paula ch Linda red varsin lektion här hemma. Avslutningsvis hjälpte dom mig att hänga på Dajmen, det blir lite besvärligare när jag inte kan kliva upp från pallen men det kommer nog. Hon kommer behöva lite tid med insittningen men det ger sig nog.
 
Hann även på kvällen beställa julkort och göra en saffranskaka som blev kvällsfika ihop med Zeunerts julmust. Jag älskar verkligen saffran och daffranskaka är lättbakat.  Fastnade i en Wallanderfilm jag inte sett så det blev alldeles för sent, nu måste jag försöka sova!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0