Novemberdimma!

Dimmigt, blött och grått, tråkigt men också mjuk ridbana och fina hästar att rida!
 
Red först Chokladen, hon var lite tjockare i ett bakben så vi red lugnt. Vändningar, sidvärts och lite travövergångar, det är så stor skillnad på hur hon rör sig och jobbar i båda varven nu, fortfarande mycket kvar men åt rätt håll! Sen red jag Lilla Grå, hon var superfin och med massor av bjudning. Så pass att jag bestämde mig för att testa galoppen, hon är inte galopperad på banan men ute eftersom jag inte tyckt att jag haft tillräcklig bjudning och de försök jag gjort har bara blivit tvärnit och bakutsparkar.  Det blev det först i dag med men sen fick jag igenom det och kunde galoppera en långsida! Alltid en början!
 
Sist ut var Clarinett, hon gav inte helt jämnt stöd på tygeln i dag, ville inte riktigt ta tag i vänster sida. Även om det blev bättre och en del annat var bra, som sista högergaloppen som var fantastisk, så försvann lite av känslan i det ojämna stödet... Sen plockade jag ner lite sommarhage innan det blev köttfärssås av gårdagens tacofärs. 
 
Efter mat så åkte jag och hade ett par lektioner och red en häst, en nordsvensk som i dag travade med ryttare för första gången. Väl hemma igen så longerade jag Dajmen med stigbyglarna nere och påbörjade lite uppsittningsövningar. Nu börjar det kännas allvar med inridningen! Och så jobbade jag Bea i töm åt Linda, i kväll testade vi novabett på henne vilket fungerade ganska bra. Hon vill inte riktigt hålla i bettet, precis som Chokladen som också går på novabett nu. Och eftersom inte Nisse var hemma så blev det lite bokföring gjord trots att jag egentligen var för trött. Nu måste jag sova för att orka med morgondagen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0