Sommarfeeling!

Det är som sommar nu, fattas bara att hästarna kommer ut på bete men det grönskar fort i hagarna så det är inte långt bort!
 
Igår började jag med att flytta Chokladen och Clarinett till en annan hage, en med mindre lera än den de hade och i alla fall lite gräs. Den hagen är precis bredvid ridbanan så när jag sedan släppte Lemonaden på banan för lite lösgalopp så lösgalopperade även de två i sin hage! Hade inga problem med att driva Lemonaden i alla fall!
 
Sen red jag Lilla Grå, det blåste så det rörde sig saker både runt banan och i hennes huvud så två gånger satt jag ganska löst! Däremot så kom vi ganska fort förbi fasen vi var i sist och hon var riktigt fin när hon fokuserade. Innan det blev lunch och i väg på ridskolan hjälpte jag även Nisse att dra fram hans transport från vinterförvaringen.
 
På ridskolan tömkörde jag en häst, hade teori med en grupp som fick testa att visa häst vid hand och så pratade vi om hullbedömning och lite sånt, sen två mindre grupper med ridning. Efter ridskolan så jobbade jag Clarinett i töm, ville se hur hon såg ut nu när hon var skodd fram och nu syntes inget av det jag såg förra veckan!
 
Nu ny dag med mycket roligt inplanerat!
 
Massor av fina bilder blev det på Lemonaden igår när jag släppte henne på banan:
Här ser hon ju stor ut!
 
Trav i full fart!
 
Med vinden i håret!
 
 
Min söt-nöt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0