Livsviktig kurs!

Återigen en fin sommardag, nästan så det var kallt på förmiddagen när man var tvungen att ha en tröja... Bortskämd redan i maj!
 
Släppte ihop Clarinett, Lemonaden och Wasabi, Clarinett och Lemonaden är det bara ett par månader sedan de gick ihop sist men Lemonaden var ändå lite kaxig mot Clarinett! Jag hoppas att Clarinetten behåller chefsrollen, dels för att hon gör det bättre än Lemonaden, som görna blir lite härjig, och dels för att jag tycker att någon kan hålla Lemonaden lite i ordning, hon kan nog bli kaxig annars. Vi får se hur det artar sig, sprungit har de gjort i dag i alla fall!
 
Jag red Lilla Grå, hon fick styra runt träd och var väldigt spänd men gjorde inget dumt utan lyssnade bra. Sen longerade jag Lemonaden, inget sadeltvång i dag och jag hängde lite på henne och hon var som vanligt, nästa gång tar jag med mig västen och rider!
 
Sen kräm till lunch, hjälpte Nisse stoppa in en förvirrad ardenner på fel sida stängslet och i samband med det även flytta ett gäng till bete. På väg till ridskolan jann jag med några ärenden, och på ridis tömkörde jag en häst och hade två lektioner i solen och dammet! Sen direkt i väg på HLRkurs, som alla vi på ridskolan ska gå, faktiskt intressant men framförallt livsviktigt! Hoppas att jag aldrig behöver använda kunskaperna!
 
Varma mackor till kvällsfika och nu sova! Ica i morgon igen!
 
Wasabi och Lemonaden i full galopp!
 
Wasabi, fortfarande en del vinterpäls kvar....
 
Clarinett kollar staketet...
Och min fina Lemonad!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0