Kristihimmelsfärdsdag!

Kristihimmelsfärds helgen bjuder på ett fantastiskt sommarväder!
 
Jag jobbade Szum i töm och sen i väg på Ica där vi bara hade öppet i tre timmar, men väldigt intensiva timmar med mycket kunder och vi var bara två personal. Sen hem och snabbmiddag, Nisse hade kokat potatis så vi stekte på lite fiskpinnar. Och så snabba bud att göra i ordning Clarinett och i väg på dressyrträning. 
 
Clarinett dansade ut ur transporten och sen flög hon runt som ett löv i blåsten när jag sadlade och började på. Men när vi väl började träna så var hon ganska fokuserad och när bara ryttaren satt mitt över så gick hon fantastiskt fint. Fokus låg på att få mig rak, jag blir ju väldigt sned i perioder och nu är det så, jättesvårt att korrigera själv men så bra det blir när jag får hjälpen. Sen skulle jag behöva gå lite oftare att få hjälp med kroppen men förhoppningsvis blir det. Roligt var det att träna igen i alla fall!
 
Det var ju kväll innan jag var hemma igen, men vi hann få besök av en valp som Nisse ska transportera i dag och jag hann bråka lite med datorn, inte läge att den börjar krångla när momsrapporten ska in på måndag och jag har typ allt kvar... Ja, ja nu ny dag och ny träning, och nya tag med datorn!
 
Clarinett efter träningen igår!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0