Klämdag!

Klämdagar finns inte på Ica men jag tog ledigt i dag för fortsatt träning, och det är ju så roligt även om det inte alltid går bra!
 
Åkte med Clarinett och Szum i dag. Började med Clarinett och Szum stod på box, att lasta och köra dom gick jättebra, men när jag och Clarinett skulle rida fram hade hon riktig separationsångest från Szum och var riktigt dum! Backade ut från banan, reste sig flera gånger och var väldigt svårpåverkad, men efter att ha jobbat igenom först i skritt och sen med travinslag så kunde jag till slut trava henne avspänd på åttvolt och lägga fokuset på sitsen och varvbytena. Sitsen var bättre i dag, varvbyten till vänster är jättesvårt så det får vi träna på, och så måste vi träna på att åka bort med sällskap...
 
Szum skötte sig mycket bättre, fast han inte varit i väg på något sen augusti, lite ofokuserad i början då några hundar var väldigt intressant men annars riktigt fin. Sara tyckte han såg fräsch ut, och med tanke på att han var knackig sist hon såg honom, då i slutet av augusti, så kändes det bra. Nu ska vi bara få lite mer kläm på galoppen, lite bättte kondis och mindre päls så kan han få tävla lite i sommar. Förstår inte att han ska fälla så sent varje sommar!
 
Eftersom Clarinett inte skötte sig och Sara hade en liten paus så fick hon gå ytterligare ett pass, denna gång bara en kortis. Nu gick det fortare att komma till den avspända traven så då avslutade vi, det var mest tänkt att hon skulle få lite extra seperationsträning. Sen lastade jag och åkte hem, åt och handlade på vägen. När jag kom hem så regnade det, men jag jobbade Chokladen och Lemonaden i töm innan nattning av hästar i två stall. Nu har jag bokfört i en timme också, datorn fungerar just nu och Nisse är ändå borta, men nu får det vara nog och sova! God natt!
 
Innan avfärd!
 
Clarinett i boxen vi lånade.
 
Lemonaden på banan i kväll
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0