Hästflyttardag!

Varmt igår med, och fullt ös även om det inte blev så mycket ridning!
 
Ändå började jag där, longerade och red Lemonaden, vi styrde runt träd i skogskanten. Sen var dagens ridning avklarad och jag stängslade i stället en av beteshagarna i skogen. När hagen var klar så tog jag fikapaus med kräm och mjölk. 
 
Så var det dags att transportera hästarna. Började med att försöka lasta Clarinett och Wasabi, jag hade parkerat släpet i hagen och Clarinett gick ju såklart in snällt men när Wasbi stod utanför och gnäggade så hade inte hon ro att stå kvar. Efter några försök, där Wasabi var upp med framfötterna som mest, så gav jag upp. Insåg att man behöver vara två i alla fall, dessutom hade Wasabi dragit upp ett sår så hon kan ändå behöva vara hemma ett par dagar. I stället ledde jag hem Rabea, Chokladen och Dajmen, Rabea lämnade jag på gården och de andra två körde jag ner till betet, de gick rakt in i transporten! Körde sedan ner Minna dit också, även hon gick rakt in.
 
Stängslade ut åt Szum och Lilla Grå sen åt vi på byn innan jag drog på lektioner, avslutade med lektion för Linda innan hon red ner Rabea till betet. Skönt att börja få ut dom i skogen igen!
 
Glada unghästar på bete!
 
Dajmen och Chokladen sprang mest runt Minna som hellre betade...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0