Genrep!

Sov inget vidare i natt, var helt enkelt nervös! Samma sak i fjol, nästan mer nervös för genrepet än själva testet, är ju första gången de är i väg så mycket att oroa sig för!
 
Flätade, inte helt okomplicerat då Lemonaden dels har en extremt tjock man och dessutom inte stod still mer än några sekunder åt gången. Sen hjälpte Nisse mig att lasta, hon gick rakt in, och sen åkte jag. Lite nervöst att åka ensam när det är första gången hon åker själv men det gick bra! Så förutom att åka transport själv så har hon varit på stor anläggning, stått i uppstallningsbox och såklart löshoppat och testat att springa. Allt har gått jättebra! Vi löshoppade ca 1 meter så ännu fattas et lite höjd men det kommer. 
 
Det fanns möjlighet att rida i det lilla ridhuset, men det kändes inte aktuellt med ett fullt ridpas, jag fick inte ens igen dörrarna (!!), men kom på att det var ett bra tillfälle att kolla om sadetvånget utlöser när hon är spänd och rutinerna annorlunda. Så jag sadlade, gick några varv i ridhuset, longerade och avslutade med att sitta upp ett par gånger och skritta typ ett varv runt pallen. Bra miljöträning!
 
Jag var hemma strax före 16, gjorde klart stallet och lagade sen middag. Och sen blev det inget mer vettigt gjort, jag var för trött efter all spänning!
 
Innan vi kom i väg så såg det mest ut så här, en stor grop hade hon grävt sen!
 
I boxen!
 
 I väntan på vår tur!
 
 
Och innan "ridningen";
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0