Friday!

Fredag igen och fulkt ös på jobbet. Började 11 så red Lilla Grå innan. Hon var, som hon gärna är när hon är lite riden, lite istadig, i höger varv gick hon emot innerskänkeln, tryckte in bogen och stod emot. Jag jobbade bara med det och i slutändan hade vi nästan bara ridit i höger varv... Red henne på halva banan och flyttade henne för innerskänkeln i hörnen, när hon tjurade ihop fick hon gå på lite volt och böja halsen till höger. Till slut, efter att ha jobbat bit för bit kunde jag trava henne på den fyrkanten, med rak häst och undan innerskänkeln genom hörnen. Men jag fick jobba för det!
 
Efter jobbet så fick vi kaffebesök så kom igång sent i stallet. Provade två sadlar på Chokladen, dels den hon har haft men utan padd och så Clarinetts.  Longerade med båda men blev inte så mycket klokare, mest mer förvirrad och förtvivlad... Tvättade benen och borstade av Lemonaden, och packade bilen. Nu väntar jag på att få hjälp med att koppla på släpet, stödbenet är nämligen trasigt! I morgon ska jag och Lemonaden på genrep inför unghästtestet!
 
Släppte ut Lemonaden med täcke i morse för stt hon skulle hålla sig ren. Blev rätt paff i kväll när hon var utan täcke... Täcket låg i ett hörn av hagen...
 
 
Sadelprovning:
 
 
Den nedersta är Clarinetts sadel, en Ordo Equester Roma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0